Dostava

Za vse izdelke, ki so na zalogi velja, da bodo odposlani predvidoma naslednji delovni dan prejetega spletnega naročila. V kolikor je izdelek na zalogi in naročilo prejmemo do 11. ure dopoldan, le-tega odpošljemo še isi dan. V primeru višje sile (v kar je vključeno tudi obdobje dopustov, odsotnosti zaradi bolezni ipd.), se pošiljka pošlje v najkrajšem možnem času.

Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši (izdelka ni na zalogi), kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.

Prejem naročenega izdelka lahko pričakujete 2-3 dni od dne, ko je paket odposlan iz našega središča.

Blago pošiljamo prek podjetja Pošta Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzamete na pošti. Če le tega ne prevzamete v roku 10 dni, vas pošta še enkrat poskuša kontaktirati. Po 14 dneh čakanja na vaš prevzem se paket vrne v skladišče trgovine kako.si. O tem vas obvestimo in na vaša nadaljnja navodila za dostavo čakamo še 10 dni. V primeru, da blaga ne želite prevzeti, si spletna trgovina kako.si pridržuje pravico, da vam zaračuna manipulativne stroške v višini 10 €.

Dostava naročenih izdelkov je možna samo v Republiki Slovniji. Izdelke pošiljamo preko Pošte Slovneijie. Pri plačilu po povzetju obračunamo dodaten strošek v višini 1 eur.

Poštnina


Naročene izdelke pošiljamo preko GLS službe in za pošiljanje računamo 4,60 EUR. V primeru plačila po povzetju obračunamo še dodani EUR stroškov. Pri naročilu nad 55 EUR je poštnina brezplačna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja