Maca kapsule – Za več fizične moči in boljše zdravje!

10,70 

Boljše fizično in mentalno zdravje
Več spolne moči
Boljša plodnost pri moških in pri ženskah

Ste naveličani stalne utrujenosti in brezvoljnosti, vam peša zdravje in imate morda pomanjkanje energije? Z maco lahko svojemu telesu privoščite tisto, kar potrebuje. Pakiranje vsebuje 50 tablet

Ni na zalogi

Opis

Hitro boste opazili, da je Maca v prahu slabega okusa. Korenina le-te ima okus nekakšne mešanice zemlje in prahu. Zato je v dopolnilu implementirana v kapsule in je posledično skoraj brez okusa. Pozitivni učinki Mace na naše telo ter spolne funkcije niso nekakšna posledica hormonskih (ali podobnih) sprememb, ampak različnih snovi, ki jih ta vsebuje. Te namreč spodbujajo telo na raznovrstnih nivojih.

Za boljšo fizično moč
Za več energije
Za boljšo mentalno moč
Za boljšo spolno moč
Za boljšo plodnost
Za lajšanje menstrualnih tegob
Za lajšanje težav v menopavzi

Kaj je Maca?
Maca je rastlina, ki jo poznamo že več kot 2000 let. Prvi uradni zapisi o koristnih učinkih te rastline segajo v 16. stoletje, ko so zabeležili opažene učinke mace na fizično in mentalno zdravje (povečanje spolne sle, povečanje plodnosti, blaženje menstualnih simptomov, uravnavanje hormonskega ravnovesja, lajšanje težav v menopavzi, uravnavanje krvnega pritiska…).

Raste v centralnih Andih na višini med 4000 in 4500 m. Pri gojenju niso uporabljeni herbicidi in pesticidi. Korenino so ročno pobrane in predelane s posebno skrbjo.

Pomembno vedeti
Posušena korenina mace je železom, kalijem, bogata z esencialnimi aminokislinami, vlakninami, kalcijem, bakrom in cinkom. V sledeh se najdeta tudi selen in jod.

Za doseganje najboljšega učinka mace se priporoča uživanje 1500mg mace na dan, kar je 3 kapsule na dan. Kapsule naj se zaužije skupaj s hrano.

Učinki Mace
Maca ima mnoge pozitivne učinke na telo, med katerimi najbolj izstopa vpliv na fizično in mentalno zdravje.

Pravilno predelana korenina mace telesu blaži kronično utrujenost, hitro dovaja energijo in povečuje telesno vzdržljivost. Ima tudi pozitiven vpliv na učne sposobnosti ter spomin.

10,70 V košarico

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maca kapsule – Za več fizične moči in boljše zdravje!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja